zondag 30 juni 2013

Taart En Co

Wat er in de lucht hing, ik weet het niet ...   Ja, de zon alleszins !  En zo kon mijn kroost voor het eerst genieten van een middagje tuin !  Heerlijk !   Maar vanwaar al dat bezoek bleef komen, ik heb er geen idee van.  Ofwel zijn mijn meiden zoooo schattig ...  ofwel speelt het feit dat de baas gisteren jarig was ook een rol.  Laat het ons houden op iets tussenin ....  Een hele stroom visite hebben we over de vloer, euh ...  gazon gehad !

Oma en opa Kalmthout waren hier gans het weekend (of moet ik moemoe en vava zeggen).  Ook tante Niki en nonkel Ivan zijn geweest, nonkel Gert met Kelsey, tante Ann met Wannes en Rein ...
Nancy en Vincent kwam ook aanfietsen en Roel, Carinne en Frederik zijn komen kijken of mijn baasje wel goed voor mij en M'ke zorgde !

Wat ook zeer leuk was is dat mijn zoon Lyco langs is geweest, samen met zijn baasjes Werner & Kiara.  Leuk om te zien dat hij zo mooi is opgegroeid ...  en voor de meiden was het alvast een stimulans om hard te groeien ...   want Lyco is een volle broer voor hen, een voorbeeld figuur dus !

Hier een paar sfeerbeelden : 


 Voor het eerst in de tuin ...  heerlijk 

 Moemoe en Vava keken ...  en zagen dat het goed was !


Tante Niki in actie 

Grote liefde ... 

Flinke Moça ... 


Iemand die meer interesse heeft in zijn smartphone dan in mij ...
daar steek ik mijn tong naar uit ! 

 Ben ik niet knap, zo als prille moeder ?

Moça, veilig op schoot bij Werner, maakt kennis met broer Lyco 

 Wel spannend ...  nu even een dutje doen !

Lyco met zijn baasje Kiara, twee handen op één buik !

 M'ke op schoot bij haar nieuwe baasjes Carinne & Roel
Geen opmerkingen:

Een reactie posten